5 lucruri pe care toată lumea le greșește despre relațiile cupluri

BDSM: trucuri pentru cupluri

Doriti sa incercati ceva nou-nout in camera de pat? Urmareste Ana precum si conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „robiei precum si tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, a de fapt atras indivizi - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator indicatori cu siguranta ajutor veti face o inceput.

Intelegere inainte de incercare

image

Inainte scufundarii prea adanci in BDSM lume, este cel mai probabil cel mai bine sa initial sa faceti cercetare pe net. Acolo veti descoperi sisteme precum „Servent Central”. Impreuna cu localizarea insotitori, puteti suplimentar utilizati platforma pentru a gasi recomandari si, de asemenea, detalii pentru viata sexuala foarte proprie. Cu toate acestea, fii atent - ca un incepator tu trebuie evita conferinta persoane singur. Mergeti la un atelier pentru incepatori sau un grup conferinta. Amintiti-va, toata lumea a inceput mic. Ca merge pentru BDSM experti de asemenea. Scena de fapt are limbajul sau foarte propriu, care trebuie sa fie recunoscut inainte de a merge orice tip de chiar mai mult. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este ambalat cu vocabular specializat, pe care cu siguranta veti avea nevoie pentru a sfarsiti sa fiti cunoscut. Nu stres daca nu puteti tineti pasul la incepe. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la un grup conferinta sau atelier - acesta este intregul functia acelor intalniri.

BDSM idei: Salariu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, trebuie incepeti practicati BDSM incet. Incepe cu mai putin extrem joc, ca exemplu folosind mana restrictii de asemenea ca spanking. Daca sunteti amandoi curiosi de mutare chiar mai mult, atunci puteti absolut incercati cateva mai mult vibrante experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe un lant prin casa. Dispozitive precum bici si lanturile sunt numai pentru cupluri, ca inteleg exact ce le place cum ar fi! Asta poate in curand sa fii si tu de asemenea.

Cod Rochie

Printre cel mai crucial BDSM idei este ca ar trebui parasiti toamna si, de asemenea, primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este constant elegant - in special in piele si, de asemenea, latex. In mod firesc, este complet cat tu trebuie sa alegi ce sa imbraci. In loc de comun lenjerie, BDSM ofera sansa de a abordati un nou rol si sa imbracati corespunzator. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex chibrit, net precum si specialitate magazine furnizati o uriasa alegere trecut cele mai salbatice vise. Daca intentionati sa descoperiti scena dvs. de cartier, este de obicei cel mai bine sa pastrati la valoarea implicita costum cod. La SM petreceri, ti se da furnizat motiv pe pliant sau invitatii. In plus, trebuie sa asigurati-va alegerile dvs. sunt afisate de dvs. tinuta - aceasta este pentru a o face usoara pentru alte petrecere vizitatori pentru a recunoaste daca sunteti chiar mai mult dintre o conducere ("dom") sau supus ("mai jos"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, tocuri spike sunt potrivit. Daca sunteti a de mai jos, ati s-ar putea folosi un guler si, de asemenea, selecteaza o rochie care da la fel de mult acces la busturi si, de asemenea, mai jos cincizeci la suta fezabil.

Important pentru BDSM incepatori: de acord asupra un sigur cuvant

La fel ca in toate diferite alte datorie joaca acele utilizare suprematie precum si intrare, o siguranta este intr-adevar vital. Chiar daca partenerul dvs. este intotdeauna receptiv in general la cereri, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei ar putea fi un pic coplesit cu BDSM scenarii. Deoarece exista pericolul de real durere, este intr-adevar important sa stabiliti un termen inainte de timp cu partenerul dvs., pe care il veti ambii rapid recunoaste ca un indicator pentru a opri tot in acelasi timp. Cel mai bine este sa selectati cuvinte pe care cu siguranta nu in general utilizati cu sexul dintr-o alta locatie legat de sex - cum ar fi „girafa” sau „hoover” sau „oregano”. Semnalele manuale pot suplimentar pot fi utilizate, inclusiv atingere pe pardoseala ca in arte martiale. Acest lucru nu este intotdeauna potrivit totusi, deoarece belows poate fi adesea legat.

Fara mila

BDSM este unica practica care solicita o substantiala suma de incredere in partenerul tau. Acesta este inseamna ca trebuie sa fie precum si are sens. Ar trebui trebuie sa mereu simti confortabil, sa te asiguri ca tu si, de asemenea, partenerul dvs. poate intr-adevar eliberati precum si bucurati-va de sexul. La fel ca toate celelalte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice fel de rusine in acest . Dvs. si, de asemenea, insotitorul Verificați aici dvs. ati obtinut implicat in acest experiment impreuna, deci doar eliberati cel mai mare si cel mai bun momente de sex. Nu pocaieste-te de ceea ce te transforma!

BDSM indicii pentru incepatori: nu exista stres!

Jocul BDSM nu este atunci cand insotitorul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti total confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu simtiti ca. Bazeaza-te pe pe al saselea sens precum si decide: ceea ce te apropie de orgasm-- precum si ceea ce nu? ramaneti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica proeminenta, practica a acestuia ar trebui totusi apreciat de ambii participanti.

BDSM sugestii: Valoros ajutoare

Biciuri, restrictii precum si altele sex jucarii toate pot includ in jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Guts, sunt un exemplu. Cu We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria si aduceti partenerul dvs. climax on your own - indiferent daca este in dormitorul, locul de munca sau in supermarket.

We-Vibe Moxie

Aduceti entuziasm orice loc cu care selectati prost, tachinand vibratii. Cu murmur liniste rezonante, subtire design precum si controale activate pentru aplicatii Guts este maxim in discretie.