Adevărul urât despre sex

Cele mai tari filme sexy din istorie

Toate aceste filme constau din puncte de referinta momente in cinema - momente folosit pentru a solicita, titilati, si, de asemenea pentru a apasati limitele.

Era 1964 cand Curtea Suprema Justitia Potter Stewart notoriu s-a pronuntat versus o obscenitate situatie interzicere The Lovers a lui Louis Malle , folosire cel mai bun semnificatie a pornografiei: "Stiu cand il vad." Erotica traieste mult mai mult viu la acel grad de subiectivitate, si pe pelicula, verifica din exterior limitari ale ambiguitatii - mult sa se asigure ca am poate nu chiar stiu cand il vedem. O multime de povesti despre sexuale treziri incepe cu un comun sarut sau imbratisare; o extinsa priveliste in mijloc 2 personalitati niciodata niciodata implicit a fi unul cu celalalt; o tiv sau un scris de imbracaminte cateva perechi mai sus, sau mai scurt, decat reperat in un vizitator viata de zi cu zi; si de asemenea de asemenea un accentuat cuvant sau fraza sugerand necunoscut, chiar neasteptat semnificatie. La fel de evident, uneori este evident suficient ca toata lumea notificari, atunci cand o stea sau actrita dezvaluie toate, fete o scena insotitor sau replica afectiune sub pitoresc, delicios iluminare.

Fiecare dintre ceea ce inseamna afirma ca alegerea cel mai bun sexual filme se simte cu adevarat un pic ca descifrare un test Rorschach al unui scriitor foarte propriu foame precum si interese. Pentru ca filme nu pur si simplu document sexual precum si incantator fantezii, le descopera. Cate spectatori vazut, spune, un adolescent comedie unde sunt primul preferat stea a aparut in un costum de baie, aplicat ruj sau a aparut la un patinoar apare ca cu personificare a atractiei? Sau s-au trezit visand cu ochii deschisi referitor o lingere de buze sau atingere de degete dupa o scena in care 2 personalitati pur si simplu periat corpurile celuilalt? Erotica este, inca o data, profund subiectiva. Prin urmare, aceasta listare colecteaza unele dintre reperul momente captate pe film , cele care discutat subiecte anterior luate in considerare tabu, prezentate si vedeta sau actrita in o functie care satisfacut sau transformat audienta asteptari, sau doar prins minute de eleganta, pasiune sau sexualitate in provocator, incitant sau transcendent moduri. Unele sunt amuzante. Unele posibil un pic infricosator. Altii insamantati cu pericol, remuscari, melancolie, sau irepresionabil umanitate. Cu toate acestea toate sunt mai mult decat un pic cald.

Last Tango in Paris (1972

The Conformist de Bernardo Bertolucci a incetat sa functioneze pentru a face aceasta lista de verificare numai prin central - si anume, ca specific nevoie continua sa fie suprimat, ignorat sau depasit de politic obligatie, altfel de Răsfoiți în jurul acestui site asemenea psihologic si, de asemenea, fizic represiune. Dar doi ani mai tarziu, regizorul a distribuit dintre unul dintre cei mai bine-cunoscuti actori pe planeta a descrie un contrar circumstanta - un tip atat de asaltat de nenorocire ca poate doar scapa direct in legat de sex rautate. conflict cu privire la scena „untului” si, de asemenea actrita Caracterizarea experientei de Maria Schneider (a scenei cu scenariu de sex simulat, ea a sustinut „M-am simtit putin violata”), va, si, de asemenea poate ar trebui, absolut nuanta exact cum se vede performantele si film deodata.

Emmanuelle 2 (1975)

Pur si simplu Emmanuelle de Jaeckin si, de asemenea, loturi de omonim copicats precum si imitatori (pierdere litere in numele ei, cum ar fi postari din imbracaminte) creat o globala traditie din erotica anilor 1970 unde bogati tinere a luat o calatorie lume, dormit cu atractiv, confidential insotitori si au pacalit tabuurile din asa-numitul "respectabil" cultura. Cu toate acestea, chiar daca confesionalul roman unde se bazeaza acest flagship franchise nu fusese compus de actual Emmanuelle Arsan totusi ei sot, Emmanuelle 2 (subtitrat Bucuriile de o femeie) furnizat titlul personaj agentie si, de asemenea imputernicire, spre deosebire de practic oricare dintre celelalte diverse alte rate, constand din original film.

The Hunger (1983)

Doar la un an dupa ce Paul Schrader a redenumit Felina Persoane a lui Jacques Tourneur ca legata de sex pentru post-disco era Tony Scott si-a facut debutul in regie cu aceasta poveste incarcata sexual de, bine, una dintre cele mai atragatoare vampir pereche din timp nesfarsit (David Bowie precum si Catherine Deneuve) incercand sa promoveze mostenirea, si, de asemenea durabilitate, intr-o perioada de cercetare stiintifica, si, de asemenea bogatie. Scott creste design la unsprezece pe masura ce infatiseaza Miriam (Deneuve) cautand ​​confort in bratele omului de stiinta Sarah Roberts (Susan Sarandon) in timp ce John (Bowie) cauta un tratament pentru decrepitudinea sa progreseaza.

9 ½ Weeks (1986)

O mare parte din filmografia lui Adrian Lyne este consta din erotica incarcata idile, nu toate la fel de eficiente una ca cealalta inca o multime de ele distinct precum si gandite in foarte propriu mod. (Lui adaptare Lolita, ptexemplu, este, in punct de vedere, o superioara ajustare a cartii lui Nabokov.) 9 1/2 saptamani, urmarirea sa la Flashdance se simte aproape pietonal de modern criterii, inca sex roleplay jocuri, sex sexual in public, si, de asemenea folosind mancarea ca afrodiziac erau toate in mare masura unicitate, cel putin in mainstream cinema, cand Lyne descris aceste spectacol Kim Basinger precum si Mickey Rourke.

image

The Piano (1993)

Jane Campion a creat si ghidat acest fenomenal pelicula referitor la un mut Scotiana intitulat Ada (Holly Hunter) vanduta chiar in casatorie cu un frontierist din Noua Zeelanda (Sam Neill) doar la cadea pentru unui padurar numit Baines (Harvey Keitel) angajat pentru a furniza munca de zi. Ceea ce incepe ca o idila de robie pentru aceasta doamna vine sa fie o calatorie de imputernicire ca Baines trateaza cu Ada, mai intai pentru pianul ei, si mai tarziu, pentru afectiune fizica care devine o mai profunda precum si extra profund dragoste.

Lucia si sexul

Scriitorul regizor Julio Medem dezvoltat aceasta poveste referitoare la trecut si, de asemenea, prezent, sex precum si dragoste, claritate, si, de asemenea complicatie intre Lucia (Paz Vega), draga Lorenzo (Tristan Ulloa), precum si, evenimentele - numeroase legat de sex sau legat de sex - acela specificati lor conexiune. Lucia Vega isi asuma sarcina in parteneriatul dar exista reciprocitate adevarata, deoarece acestea dau reciproc placere, descoperind reciproca a corpurilor ca o problema a memoriei muschi fara joc de cuvinte insemnat si, de asemenea producerea minute critic pentru viata lor emotionala.