Ghidul avansat pentru sex

BDSM: idei pentru perechi

Doriti sa incercati ceva nou in camera? Adera la Ana precum si conducatorul lui Christian! De cand de la lansarea „50 Tonuri de Gri”, practica sexuala a „robiei si tehnica, dominatie / supunere, sadism / masochism "sau BDSM pe scurt, are captivat oameni - atat masculi si femele. BDSM-ul nostru incepator indicatori cu siguranta ajutor veti face o inceput.

Invatare inainte incercare

Inainte scufundarii prea adanci in BDSM glob, este posibil cel mai bine sa initial sa faceti studiu de cercetare pe net. Acolo veti localizati sisteme precum „Servent Central”. Impreuna cu gasirea insotitori, puteti si utilizati sistemul pentru a descoperi sfaturi si, de asemenea, detalii pentru viata sexuala proprie. Cu toate acestea, ai grija - ca un incepator tu ar trebui ramai departe de intalnire persoane singur. Cel mai probabil la un atelier pentru neinitiati sau un grup conferinta. Retineti, fiecare persoana a inceput mic. Ca merge cu BDSM specialisti de asemenea. Scena intr-adevar are limbajul sau propriu, care trebuie fie inteles inainte de a merge orice tip de mai departe. Bullwhips, flogger, horse play or doms - Limbajul BDSM este incarcat cu vocabular specializat, pe care veti veti avea nevoie pentru a deveni constient de. Nu va faceti griji daca nu puteti tineti pasul la inceput. Cautati termeni online care va rata dobanzii sau intrebati la o echipa intalnire sau atelier - acesta este intregul obiectivul acelor conferinte.

BDSM idei: Salariu precautie

BDSM nu este pentru toata lumea. Daca dvs. sau partenerul / partenerii dvs. sunteti incepatori, ar trebui incepe practicati BDSM incet. Incepe cu mult mai putin extrem joc, de exemplu folosind mana restrictii si spanking. Daca sunteti amandoi curiosi de mutare suplimentar, dupa aceea mai multe informatii puteti cu siguranta verificati cateva chiar mai mult dinamice experiente, cum ar fi conducerea o pasiva pe o lesa prin casa. Instrumente precum bici si lanturile sunt doar pentru cupluri, care stiu specific ce le place cum ar fi! Asta ar putea rapid sa fii si tu si tu.

Cod Rochie

Unul dintre cel mai important BDSM idei este ca ar trebui parasiti toamna si, de asemenea, primavara dulap in camera de depozitare. Negrul este constant in voga - in special in piele si. Desigur, este total aproximativ tu trebuie sa alege ce sa imbraci. Mai degraba decat normal lenjerie, BDSM ofera oportunitatea de a manipulati un nou rol si sa imbracati in consecinta. Fie ca este vorba de medalioane sau de latex potrivire, internet precum si specialitate magazine dati o mare optiune dincolo cele mai salbatice vise. Daca intentionati sa descoperiti scena dvs. regionala, este de obicei cel mai bine sa mentineti la valoarea implicita rochie cod. La SM petreceri, ti se da oferit stil pe fluturas sau invitatii. In plus, ar trebui va asigurati alegerile dvs. sunt reflectate de dvs. imbracaminte - aceasta este pentru a o face foarte usoara pentru diverse alte sarbatoare vizitatori pentru a sti daca sunteti mai mult dintre o conducere ("dom") sau pasiv ("sub"). Daca sunteti un dom, bodyurile cu gat inalt si, tocuri spike sunt ideale. Daca sunteti a de mai jos, ati puteti folosi un guler si alege o tinuta care ofera la fel de mult accesibilitate la busturi si mai jos cincizeci la suta posibil.

Crucial pentru BDSM incepatori: stabilirea unei hotarari un sigur cuvant

La fel in toate celelalte datorie joaca acele utilizare proeminenta si trimitere, o siguranta este extrem de crucial. Chiar daca partenerul dvs. este constant receptiv in mod normal la cereri, cum ar fi „nu” sau „opri”, „ei ar putea fi un pic supraincarcat cu BDSM scenarii. Deoarece exista amenintarea de real durere, este de fapt crucial sa stabiliti un termen inainte de timp cu insotitorul dvs., pe care il cu siguranta ambii instant recunoaste ca un indicator pentru a renunta orice lucru mic simultan. Cel mai bine este sa alegeti cuvinte pe care cu siguranta nu de obicei utilizati cu sexul care sexual - cum ar fi „girafa” sau „aspirator” sau „oregano”. Semnalele manuale pot la fel pot fi folosite, inclusiv atingere pe podea ca in arte martiale. Acest lucru nu este constant perfect totusi, deoarece belows ar putea fi ocazional legat.

Fara rusine

BDSM este o speciala practica care necesita o uriasa cantitate de mizeaza pe companion. Acesta este modul ca ar trebui fie si are un bun sens. Ar trebui trebuie constant simti confortabil, sa te asiguri ca tu precum si, insotitorul dvs. poate intr-adevar eliberati si, de asemenea, bucurati-va de sexul. La fel ca toate diverse alte practici sexuale, nu nu ar trebui sa existe orice mila in acest . Dvs. si, de asemenea, insotitorul dvs. ati obtinut asociat cu acest experiment unul cu celalalt, deci pur si simplu eliberati cel mai mare precum si cel mai bun momente de sex. Nu rusina de ceea ce te transforma!

BDSM idei pentru incepatori: nu exista stres!

image

Jocul BDSM nu este atunci cand partenerul dvs. va solicita sa faceti ceva cu care nu simtiti total confortabil. Nu fiti impingeti in tot ceea ce nu parca faceti. Bazeaza-te pe pe suspiciune si decide: ceea ce te apropie de orgasm-- si, de asemenea, ceea ce nu? ramaneti in incertitudine, luati-o jos cateva crestaturi Desi BDSM implica suprematie, metoda a acestuia sa fie totusi apreciat de ambii participanti.

BDSM indicatoare: Benefic ajutoare

Biciuri, restrictii precum si altele sex jucarii toate pot adauga la jocul BDSM. Jucarii Cuplu, cum ar fi We-Vibe Moxie, sunt un exemplu. aplicatia We-Vibe aplicatie, puteti gestiona jucaria si, de asemenea, aduceti companion orgasm yourself - indiferent daca este in camera de dormit, locul de munca sau in magazin alimentar.

We-Vibe Guts

Aduceti entuziasm oriunde cu care selectati prost, tachinand rezonante. Cu soapta pasnica vibratii, subtire layout si, de asemenea, controale activate pentru aplicatii Guts este suprem in discretie.